Tarieven

Tarieven


Intakegesprek Gratis

Remedial Teaching  (1 uur)  €45,-

Evaluatiegesprek met ouders en/ of school (30 minuten)  €45,-

 

De tijdsduur van een standaard behandeling kan eventueel aangepast worden, afhankelijk van wat uw kind aan kan.

 

Trainingen:


Alle teksten de Baas!

In de training Begrijpend Lezen leer je in 6 stappen hoe je op een makkelijke manier teksten kunt lezen, begrijpen en onthouden. Door na te denken over de tekst en jezelf vragen te stellen, worden verbanden gelegd, waardoor overzicht en inzicht ontstaat. Daardoor snap je de tekst en kan je het in je eigen woorden navertellen. Door met kleuren en plaatjes te werken, krijg je meer inzicht in de tekst. Mindmappen is hier een onderdeel van. Daarom is deze training voor zowel Beelddenkers als Taaldenkers zeer goed te volgen. De training is geschikt voor kinderen vanaf groep 5 t/m het voortgezet onderwijs.

Training ‘Alle teksten de Baas’ 7 sessies van 1,5 uur inclusief materiaal €280,-.

 

Training Mindset

In de training leer je over je eigen intelligentie en eigen kwaliteiten. Het vergroot je zelfvertrouwen en de training leert je leren. Op basis van de mindsettheorie van Carol Dweck wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een groei mindset .

Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leer je hoe je kan leren denken zoals Growie en hoe je dit kan inzetten bij het werken aan eigen doelen. Deze training is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor meer informatie: neem contact met mij op.